Nieuws

Toelichting op de website
Zoals in het internettijdperk gebruikelijk hebben we een eigen website. Op deze site stellen we ons voor en vertellen meer over de werkzaamheden van een notaris.

Rechtsboven (maar ook op de achtergrond van de website zelf) ziet u ons kantoor aan de Hoofdstraat 28 in Zetten. Het kantoor is gelegen aan het Julianaplein, zodat er ruimschoots parkeergelegenheid is. Onder de knop "route" onderaan in de knoppenbalk links vindt u een routebeschrijving naar ons kantoor en een plattegrond van de omgeving.

Via de knop "medewerkers" op de knoppenbalk komt u op een pagina waarop een foto staat van de medewerkers van ons kantoor.

Op de knoppenbalk kunt u verder kiezen tussen "bedrijven" en "privéleven". Naast eigen nieuwsberichten staan op deze pagina's links naar artikelen die op notaris.nl zijn gepubliceerd over de verschillende onderwerpen.

Een aantal interessante verwijzingen naar andere internetsites kunt u vinden onder de knop "links".

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, neem dan contact met ons op door een e-mailbericht te sturen. Hiervoor is een formulier opgenomen dat te bereiken is via de knop "contact". Op deze wijze kunt u ook een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voor te verrichten werkzaamheden. Als u een bericht heeft verstuurd dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

We proberen de site regelmatig aan te passen, dus kom over een tijdje weer terug voor nieuwe wetenswaardigheden.
« Terug
© Van Suilichem Communicatie