Nieuws

Maatregelen in verband met het coronavirus
Ik vind het belangrijk dat mijn kantoor niet bijdraagt aan de verspreiding van het coronavirus. Daarom verzoek ik u rekening te houden met het volgende.

Neem telefonisch contact met ons op voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak. Overleg met ons kan op verschillende manieren plaatsvinden: via de telefoon, via de mail, via een video-verbinding of zo nodig op mijn kantoor.

Het kantoor is ook tijdens kantooruren niet vrij toegankelijk. U kunt aanbellen en dan zal een medewerker u in aan de deur te woord staan. Als u een afspraak heeft voor een bespreking, dan zal de medewerker u (op gepaste afstand) naar de wachtkamer begeleiden. Ik verzoek u zo min mogelijk gebruik te maken van het gastentoilet.

Op het kantoor zijn op diverse plaatsen handontsmettingsmiddelen. Boven de spreektafel hangt een perspex scheidingsscherm. Verder worden de tafel, armleggers en deurknoppen na ieder bezoek ontsmet. Als u geen eigen pen heeft, dan zijn er ongebruikte nieuwe pennen die u na afloop kunt meenemen.

De afspraken op kantoor zijn over het algemeen korter dan gebruikelijk. Heeft u vragen, stel deze dan zoveel mogelijk vooraf in een telefoongesprek aan mij of een van mijn medewerkers of stuur een mail. In de linkermarge staat onder 'Contact' het contactformulier.

Heeft u last van neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts? Maak dan bij voorkeur geen afspraak voor een bezoek aan mijn kantoor. Stel een afspraak die u al gemaakt heeft zo mogelijk uit tot u weer bent opgeknapt. Wij kunnen ook via een videoverbinding met elkaar overleggen.

Bel ons om voor u een passende oplossing te vinden.
« Terug
© Van Suilichem Communicatie